0
Domaći fudbal

Jovan Sljivic Jovan Mijatovic Uros Kabic Trajal Krusevac - Crvena Zvezda , Kup Srbije, Krusevac, Srbija, 19.10.2023. photo: STARSPORT/2023

GDE ĆE KABIĆ? Crvena zvezda traži klub za mladog talenta!

Objavljeno: 29.01.24 u 13:20

On nije dobio pravu šansu

Crvena zvezda, nakon završenog transfera Koste Nedeljkovića koji se vratio na pozajmicu u Aston Vilu do kraja sezone, sada je na korak od prodaje Jovana Mijatovića, koji najverovatnije ide u Siti grupu. Ovaj niz poslova je samo početak, jer klub planira fokusiranje na odlaske igrača koji trenutno nisu u prvom planu ili nisu ispunili očekivanja tokom prvog dela sezone.

Već su privremeno napustili klub golman Nikola Vasiljević i zadnji vezni Edmund Ado, koji su prešli u niški Radnički. U narednim sedmicama, još jedan igrač bi mogao da napusti Crvenu zvezdu, a reč je o talentovanom ofanzivnom fudbaleru Urošu Kabiću. Procenjeno je da je mladom fudbaleru potrebno nekoliko meseci kaljenja, pa se trenutno traži klub koji bi ga prihvatio u aranžmanu pozajmice do kraja sezone, nakon čega bi se vratio na stadion „Rajko Mitić“ u sklopu priprema za narednu sezonu.

Kabić, koji je stigao iz Vojvodine u prethodnom prelaznom roku za 800.000 evra, odigrao je svega 169 minuta za Crvenu zvezdu. Nije imao priliku da započne nijedan meč u prvenstvu, dok je bio starter samo na dva susreta Kupa Srbije. Sa promenom trenera i povratkom Vladana Milojevića, njegova budućnost u klubu postala je neizvesna, posebno s obzirom na odsustvo trećeg takmičarskog fronta nakon eliminacije iz Evrope.

Iako su italijanski klubovi pokazali interesovanje za Kabića nakon odličnih igara u Vojvodini, njegov odlazak iz Crvene zvezde deluje kao logičan korak kako bi igrač dobio više minuta i priliku za razvoj u nekom drugom okruženju.

2
19
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter