0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŽOC O NERVOZI LEDEJA: ‘Sudije su te koje odlučuju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.24 u 22:50

‘Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi na terenu.’

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 88:86 u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’. Trener ‘crno-belih‘ Željko Obradović je na konferenciji za medije posle meča govorio o utiscima sa utakmice, ali se i dotakao oko situacije sa Zekom Ledejom.

Temperamenti Ledej je napravio grublji faul nad Rokasom Gedraitisom, a nakon toga desio se i sukob sa Litvancem, pa su arbtitri odlučili da mu dosude tehničku, a on je morao da napusti parket.

-Sudije su te koje odlučuju. Dobiješ dve tehničke znači da si isključen. Bio je izuzetno motivisan. Dao je taj početni elan i zanos ekipi. Da li je bio nervozan ili ne. ne znam. Nije samo on učestvovao, bilo je još učesnika. Svaki igrač treba da bude miran i da doprinosi na terenu. Videli ste na kraju pozdravljanje ekipa. Šta se desi na terenu ostaje tamo – jasan je Žoc.

4
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter