0
Domaći fudbal
Nikola Savić, Mateja Bubanj

Beograd 20.08.2022. Utakmica 4. kola prve lige srbije izmedju fk Graficar i fk IMT odigrana je na stadionu Rajko Mitic Jug. Nikola Savic, Mateja Bubanj. foto STARSPORT / Dusan Milenkovic

VELIKA MANA HIPERPRODUKCIJE: Zvezda ostala bez talanetovanog centarfora, jer više nije mogao da čeka svoje vreme! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.24 u 16:11

Ovo nije prvi put da se dešava

Napadač Mateja Bubanj (19) prelazi iz redova Crvene zvezde u Voždovac kako bi ostvario svoje profesionalne ambicije, ne želeći više čekati priliku u prvom timu kluba iz Ljutice Bogdana. Ovaj mladi talentirani igrač, visok 184 centimetra, koji se ističe boljom desnom nogom, pridružuje se Zmajevima u nadi da će ispuniti prazninu ostavljenu odlaskom Borislava Burmaza u rumunski Rapid iz Bukurešta za rekordnih 500.000 evra.

Iako je tokom jeseni pokazao značajan talenat igrajući za omladince Crvene zvezde zajedno sa Kostom Nedeljkovićem i Jovanom Mijatovićem, Bubanj nije dobio priliku u prvom timu. Njegova statistika u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona, sa osam golova na 20 utakmica, svakako je privukla pažnju.

Prošle sezone, Bubanj je stekao seniorsko iskustvo igrajući za Grafičar u Prvoj ligi Srbije, postigavši šest golova na 23 utakmice. Sada, s potpisanim ugovorom na tri i po godine, mladi napadač se priprema da se pridruži Voždovcu na pripremama na Kipru.

U konkurenciji za mesto u napadu, Bubanj će se suočiti s igračima kao što su Danilo Teodorović i Dragan Stoisavljević. Navijači Voždovca s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj perspektivni talent uklopiti u njihov tim u nastavku sezone.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter