0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@FKPartizanBG

ŽELI TITULU SA PARTIZANOM I DA BUDE NAJBOLJI U EVROPI: Novo pojačanje Partizana obožava fudbal, ali i kućne ljubimce! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.24 u 18:09

Ozbiljno pojačanje crno-belih

Fudbalski klub Partizan uspešno je priveo kraju osmomesečnu sagu oko dovođenja južnokorejskog krilnog napadača Jung-Džuna Goha. Posle nekoliko neuspešnih pokušaja i komplikacija oko transfera, Partizan je uspeo da postigne dogovor sa Pohang Stilersima, a 22-godišnji fudbaler je potpisao ugovor na tri i po godine.

 

Goh je uspešno prošao medicinske preglede, a obeštećenje koje je Partizan platio iznosi 1.200.000 evra. Ovaj mladi talentovani igrač je stigao iz Južne Koreje, gde je nedavno osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom na Azijskim igrama, čime je istovremeno izbegao vojni rok.

On se obratio i medijima premijerno od dolaska u Srbiju.
 

„Znao sam da me je Partizan želeo i letos, ali lično nisam bio baš spreman. Postojali su i određni problemi, ali sada, kada je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde. Nikada nisam bio u Evropi, osim kada sam bio veoma mlad. Sada se selim da živim ovde, sve mi je jako nepoznato i bio sam malo zabrinut, ali kada sam video da su svi tako dobri prema meni, verujem da ću se brzo navići. Sestra studira i radi u Londonu, to je olakšavajuća okolnost”, poručio je Goh.

„Pre svega, navijači Partizana mogu da očekuju od mene mnogo infiltracije u ofanzivnim poljima i agresivnu igru. Kao ličnost – volim fudbal, igre i kućne ljubimce”.

Još konkretnije.

„Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva da imam samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener stavi. Posle završetka korejske lige, imao sam tri meseca slobodno. Međutim, radio sam individualno. Trenutno sam na nekih 70 posto”

„San mi je da budem najbolji fudbaler u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom, to je najveći cilj”

 

„Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih! Bio sam deo Pohanga od detinjstva do sad. Razvio sam posebnu vezu sa navijačima, ali spreman sam za novi korak, da postanem deo Partizanove porodice”.

 

15
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter