1
Domaći fudbal
Aleksandar Katai

Aleksandar Katai Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

CRVENA ZVEZDA ŽELI DA ZADRŽI MILJENIKA NAVIJAČA: Počeli pregovori sa Kataijem

Objavljeno: 24.01.24 u 11:25

Kataiju ugovor sa crveno-belima ističe 2024. godine.

Fudbalski klub Crvena zvezda počela je pregovore sa Aleksandrom Kataijem i sve ide u dobrom smeru, prenosi Telegraf

Kataiju ugovor sa crveno-belima ističe 2024. godine, a Zvezda ne želi da se odrekne igrača koji je miljenik navijače i koji jednim potezom može da reši meč. 

Katai je sa Crvenom zvezdom osvojio četiri titule šampiona države i tri Kupa Srbije, a u jednoj sezoni je bio i najbolji strelac Superlige.

Aleksandar Katai celebrates
Crvena Zvezda v Napredak during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

On je ove sezone imao problema sa povredama, a ni nekadašnji trener crveno-belih Barak Bahar mu nije davao adekvatne minute na terenu, pa se očekuje da će se to dolaskom Vladana Milojevića promeniti. 

On je do sada u crveno-belom dresu  odigrao 215 utakmica, postigao je 105 golova i 50 asistencija. Ove sezone je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova.

25
5
1 Komentara
  1. Zadrzite Kataija,zadržite Krasoa i imat će te naredne dve-tri godine pun stadion.Bakar Krasou kao i Kataiju nije dao adekvatnu šansu a u pitanju je magiko ko Katai.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter