0
Košarka

pehar trofej kup radivoja koraca Kup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORTKup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORT kup radivoja koraca radivoj korac

TRKA ZA „ŽUĆKOVU LEVICU“: Evo kada će biti održan žreb za Kup Radivoja Koraća!

Objavljeno: 22.01.24 u 16:33

Svi očekuju derbi u finalu

Sutra u 13:30 časova u hali „Čair“ u Nišu održaće se žreb za Kup Radivoja Koraća, koji će razotkriti sve parove četvrtfinala i polufinala ovog prestižnog košarkaškog turnira.

Osmoro timova, već ranije poznatih, sudelovaće u žrebu. Partizan, Crvena zvezda, Mega, Borac iz Čačka, FMP, Vojvodina, Čačak 94 i Hercegovac iz Gajdobre imaju priliku da saznaju svoje rivale u ovogodišnjem takmičenju.

Timovi će biti podeljeni u dva šešira. U prvom šeširu će se nalaziti Partizan, Crvena zvezda, Mega i Borac iz Čačka, dok će u drugom biti FMP, Vojvodina, Čačak 94 i Hercegovac.

Važno je napomenuti da će duel između Partizana i Zvezde biti moguć jedino u polufinalu, jer su smešteni u različite šešire za četvrtfinale. Ovo će dodatno pojačati napetost i uzbuđenje među navijačima, jer bi potencijalni susret između ova dva velika rivala mogao biti odlučujući za osvajanje prestižne titule.

Četvrtfinalni mečevi zakazani su za sredu i četvrtak, 14. i 15. februara, dok će se polufinale odigrati 16. februara. Planirano je da se veliko finale odigra 17. februara, obeležavajući završetak ovog uzbudljivog turnira. Radi TV prava, četvrtfinalni mečevi Partizana i Zvezde će biti odvojeni i odigrani u različitim danima, pružajući navijačima nezaboravno iskustvo u borbi za Kup Radivoja Koraća.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter