0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK VERUJE U KECMANOVIĆA: ‘Igra fenomenalno – Mislim da ima šanse!’

Objavljeno: 21.01.24 u 23:48

Nadamo se pobedi našeg asa.

Kecmanović se u četvrtfinalu Australijan opena sastaje sa Karlosom Alkarazom.. Iako je španski as veliki favorit, Miomirom sunarodnik i reprezentativni kolega, Novak Đoković smatra da naš predstavnik ima šta da ponudi u tom ‘dvoboju’:

‘Miša je igrao fenomenalno, izvukao poslednja dva meča u pet setova, spašavao meč lopte protiv Jana Lenarda Štrufa i Tomija Pola. I to protiv Nemca na manjem terenu, gde su drugačiji uslovi – brža podloga, pa samim tim i brža igra. Izuzetno mi je drago da je ušao u četvrto kolo i smatram da je to potpuno zasluženo, jer je veliki radnik i veoma posvećen i koliko se trudi da napreduje. Na neki način me ne iznenađuje što beleži odlične rezultate. On je najavio da će ovo da bude njegova godina i sa time se slažem. Mislim da će ovo biti njegova sezona i da će je obeležiti možda i sa njegovom najvećom pobedom do sada, sutra protiv Alkaraza.’ – rekao je Novak i odmah potom dodao:

‘Naravno, biće izuzetno teško, jer je Alkaraz jedan od najboljih igrača na svetu i znamo kakav kvalitet poseduje. Miša ga dobro poznaje i siguran sam da će ga dobro analizirati. Mislim da će biti fizički spreman i da je to jako bitno jer će tu biti dosta iscrpljujućih dugih razmena u meču koji bi mogao da traje tri, četiri, pet sati – koliko god. Apsolutno mislim da ima šansu u tom meču, jer ima izuzetno čvrstu igru sa osnovne linije.’ – zaključio je Novak Đoković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter