0
Evroliga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA KAO SIMBOL PRIHVATANJA: Evroliga podelila sliku Nemanje Nedovića i malog Laze iz Arene! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.24 u 23:21

Evroliga prepoznala ljubav prema klubu malog Laze.

Danas je bio međunarodni dan prihvatanja, a Evroliga je u to ime podelila sliku Nemanje Nedovića i malog Laze, jednog od najpoznatijih navijača kluba koji je na velikom broju mečeva kako košarkaške, tako i fudbalske sekcije, iz Beogradske Arene sa meča protiv Albe.

Najjače evropsko košarkaško takmičenje je na svojim društvenim mrežama napisalo.

„Srećan međunarodni dan prihvatanja. Evroliga slavi različitosti, prihvatanje svih sposobnosti, i praktikovanje inkluzije na terenu i van njega.“ 

Laza je tada bio specijalni  gost kluba uz obavezne poklone koje je dobio od Crvene zvezde, mogao da se uveri iz blizine kako protiču pripreme tima za utakmicu, šta se dešava u svlačionici i kako izgleda jedna utakmica iz potpuno drugog ugla!

 

18
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter