0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MARKUS HAUVARD ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM: ‘Najteža atmosfera u kojoj sam igrao!’

Objavljeno: 18.01.24 u 21:51

Odigrao je jednu od najboljih partija u karijeri.

Košarkaši Crvene zvezde igrali su meč 22. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije na svom parketu. Nakon velike borbe slavili su gosti rezultatom 90:91, a ovaj poraz će tim sa Malog Kalemegdana u mnogome odaljiti od borbe za ulazak u TOP8.

Heroj utakmice kada su gosti u pitanju nesumnjivo je bio Markus Hauvard, koji je nakon utakmice rekao:

‘Ovo je najteža atmosfera u kojoj sam igrao. Svaka čast organizaciji Zvezde. Ova utakmica je imala puno emocija. Znali smo gde dolazimo.’ – počeo je američki bek i potom dodao:

‘U prvom poluvremenu nisu promašivali, ali u drugom poluvremenu smo popravili odbranu i na kraju je potez Čime Monekea presudio. Taj ofanzivan skok je bio veliki, ali i drugi saigrači su imali zapažene poteze. Privilegovan sam što imam ovakve saigrače.’ – zaključio je Hauvard.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter