1
Evroliga

FOTO: KK Partizan

NOVI UDAR NA PARTIZAN: Evroliga kaznila ‘crno-bele’ zbog ispada navijača!

Objavljeno: 16.01.24 u 15:45

Nova sankcija.

Evroliga kaznila je Partizan novčano 5.000 evra zbog ispada navijača na meču protiv Makabija u ‘Štark areni’. Naime, ‘Grobari’ su tokom susreta ubacivali razne predmete na parket, a iz najelitnijeg košarkaškog takmičenja rešili su da sankionišu ovako nedolično ponašanje. 

Crno-beli’ su povodom novonastale situacije izdali saopštenje svojim najvernijim pristalicama.

-Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata su u toku. Istovremeno, Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin – započeli su.

Dodaju da ovakvim rekacijama ne dopinose klubu.

-Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan Mozzart Bet – ističu.

Iz Partizana apeluju da se ovakve radnje ne ponavljaju.

-Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju – poručuju.

Evroliga ima nulti stepen tolerancija na ovakve ispade.

-Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način! – navode ‘crno-beli’.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

OBEĆAVALI MNOGO A URADILI MALO: Evo koliko sada vrede Zvezdini stranci!

2
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter