0
Fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

OBEĆAVALI MNOGO A URADILI MALO: Evo koliko sada vrede Zvezdini stranci!

Objavljeno: 16.01.24 u 15:30

Nisu ispunili očekivanja.

Kada se vratimo u jun prošle godine i kada je Barak Bahar zvanično preuzeo kormilo Crvene zvezde nakon osvojene duple krune, vladala je velika euforija. Dosta se obećavalo, ono što je obradovali sve jeste direktan plasman u Ligu šampiona, a samim tim i dosta veći budžet za letnji prelazni rok.

Izraelac je oterao tzv ‘gardiste’, a najviše je zaboleo odlazak kapitena Milana Borjana. Počela je da se stvara neka nova  Zvezda  mahom sastavljenja od stranaca. U Ljutice Bogdana stigli su Omri Glazer, Žan FIlip Kraso, Šerif Endaje, Marko Stamenić, Naser Điga, Edmundo Ado, a kao najzvučnije i najskuplje In-Bom Hvang. 

Silovit start je dao nadu svima da će ovo biti istorijska sezona, međutim, kako je vreme prolazilo, tako su i igre bile sve bleđe, a na kraju je bilo sve suprotno. Jesenji prvak je Partizan, a proleća u Evropi nema, a Bahar je napustio klub. Najskuplji stranac kod ‘crveno-belih’ jeste Osman Bukari koji trenutno vredi 10 miliona evra, a nakon njega je Hvang koga su procenili na osam.

Tu je i Kraso koji vredi četiri, a Kings Kangva tri. Videćemo kako će Miloje složiti kockice, pošto su uglavnom sada svi na Azijskom i Afričkom kupu, a možda bez njih na Kipru pronađe kariku koja može dati više.

BASKONIJA OSLABLJENA PRED ZVEZDU: Ivanović ne može da računa na beka!

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter