0
Evropske lige

Žoze Murinjo (FOTO: Twitter/ AS Roma)

MURINJO DOBIO OTKAZ: Roma smenila slavnog trenera posle serije loših rezultata!

Objavljeno: 16.01.24 u 10:12

Rimljani su u potrazi za novim trenerom

Fudbalski klub Roma zvanično je objavio da portugalski stručnjak Žoze Murinjo više nije trener Vučice, nakon niza nezadovoljavajućih rezultata u aktuelnoj sezoni.

Murinjo, koji je preuzeo tim 2021. godine, ostvario je zapažene uspehe tokom svog mandata, uključujući osvajanje Lige konferencije i plasman u finale Lige Evrope. Međutim, ovosezonski neuspesi doveli su do odluke o smeni. Poslednji poraz od Milana rezultirao je konačnom odlukom da se promeni pravac trenerskog vođenja kluba.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)


U zvaničnom saopštenju kluba, Roma se zahvalila Murinju na strasti i posvećenosti tokom njegovog boravka u klubu, ističući lepa sećanja na njegovo vođenje. Ipak, istakli su da je, u najboljem interesu kluba, bila potrebna hitna promena. Želeći Murinju i njegovim saradnicima sve najbolje u budućnosti, klub je najavio traženje novog trenera.

Nije još poznato ko će preuzeti vođstvo nad timom, s obzirom da je Antonio Konte odbio ponudu, dok su spekulacije navele da bi Žoze Murinjo mogao da pronađe trenerski angažman u Saudijskoj Arabiji. Očekuje se da će se dalje informacije o novom treneru Rome uskoro pojaviti u javnosti.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter