0
ATP

Novak Đoković (FOTO: Starsport)

LEPE VESTI ZA SRPSKE NAVIJAČE: Poznat termin meča Novaka Đokovića i Alekseja Popirina!

Objavljeno: 16.01.24 u 09:20

Najbolji teniser svih vremena zna kada će na teren

Nakon trijumfa nad mladim hrvatskim teniserom Dinom Prižmićem, Novak Đoković se sada priprema za izazov protiv australijskog ljubimca Alekseja Popirina u drugom kolu Australijan Opena. Odlučeno je da će njihov meč biti spektakularno zakazan za sredu i da će zatvoriti program na Rod Lejver Areni od 10:30 po srednjoevropskom vremenu.

Ukoliko se prethodni meč između Arine Sabalenke i Brende Fruhvirtove oduži, postoji mogućnost da Đokovićev susret s Popirinom kasni. Taj meč je zakazan za 09:00 na centralnom terenu.

Dnevni program na istom terenu otvoriće duel Ons Žaber i Ruskinje Mire Andrejeve, dok će nakon njih na teren stupiti domaći teniser Aleks De Minor protiv Italijana Matea Arnaldija.

Što se tiče drugih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović će se suočiti sa Janom Lenardom Štrufom, dok su Dušan Lajović i Laslo Đere završili svoje učešće u prvom kolu turnira.

Nestrpljenje raste među navijačima dok se iščekuje susret Novaka Đokovića i Alekseja Popirina, dok će ostali teniseri dati sve od sebe kako bi ostvarili uspeh u narednim rundama ovog prestižnog turnira.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter