1
Evroliga

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

PARTIZAN PROTIV ULASKA DUBAIJA U ABA LIGU: Dovoljno je što jedan drugi klub godinama pravi problem!

Objavljeno: 12.01.24 u 15:02

Za večite bi ovo bio, ruku na srce, izuzetno loš scenario, nije ni jednima ni drugima prekopotrebna nova ekonomska sila u regionu.

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, istakao je da je njegov klub protiv ulaska Dubaija u ABA ligu, najpre iz logističkih razloga.

„Mi već imamo jako komplikovanu situaciju koja je poznata svima. Jedan klub godinama pravi problem iako je glasao za preoblikovanje matičnog društva. Samim tim liga apsolutno nije uređena i posluje otežano. Ulazak nove ekipe u ABA ligu bi dodatno zakomolikovalo već komplikovanu situaciju u ABA ligi. Dakle, dok se u ABA ligi ne reši pravni problem, Partizan je protiv ulaska Dubaija u ligu“, rekao je Mijailović u izjavi za Sportal.

I nakon toga dodao:

„Ako se u dogledno vreme reši problem oko pomenute preregistracije, treba da zaseda skupština ABA lige i tada možemo da pričamo o ulasku novih članova. Do tada nije moguće razgovarati na tu temu“, podvukao je Ostoja Mijailović.

10
5
1 Komentara
  1. Niko te Ostoja neće pitati za mišljenje, jer odluka je na Bordu evrolige. A ti spremaj novac i prodaj one njive sa kupusom i kukuruzom po Vojvodini, da bi imali veci novac za ulaganje u klub Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter