0
Evroliga
Zek Ledej

Zek Ledej (FOTO: Starsport) Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEDEJ PRED MAKABI: ‘Prošao sam kroz pakao da se vratim i pomognem saigračima!’

Objavljeno: 11.01.24 u 16:35

‘Moram sada da pomognem timu, nisam hteo da propustim utakmice.’

U okviru 21. kola Evrolige košarkaši Partizana dočekuju Makabi Tel Aviv sutra od 20:30 u ‘Štark areni’. Igrač ‘crno-belih’ i definitivno jedan od ključnih aduta Željka Obradovića, Zek Ledej je pred ovaj susret istakao da je prošao kroz pakao kako bi se vratio na parket.

-Nisam igrao nekoliko utakmica, ali to je prošlost. Moram sada da pomognem timu, nisam hteo da propustim utakmice, ali prosto je bila takva situacija, pokušao sam što brže da se vratim na parket, prošao sam kroz pakao da se vratim i pomognem saigračima. Makabi ima dobar tim, sigurno će biti čvrsti. Već duže vreme igraju dobru košarku, a na nama je da se držimo dogovora i plana koji je trener osmislio – naveo je.

Dodao je da ima dobar osećaj pred ovaj susret.

-Samo me zanima šta je našem timu potrebno da budemo dobri i da pobeđujemo. Nismo bili na potrebnom nivou na prethodne dve utakmice protiv Fenerbahčea i Crvene zvezde. Imali smo satanak, imam dobar osećaj pred utakmicu sa Makabijem – poručio je Ledej.

Prethodna utakmica ova dva tima pripala je Makabiju sa ubedljvih 96:81 u prvom kolu Evrolige Tel Avivu. Akutelni šampion reginalnog takmičenja se nalazi na 10. mestu sa skorom 10-10, dok Izraelci zauzimaju poziciju broj 6 sa skorom 12-8.

OBRADOVIĆ OTKRIO KADA SE AVRAMOVIĆ VRAĆA NA TEREN: „Svaki meč je kao malo finale“

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter