0
Domaći fudbal

Ghayas Zahid celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Mladost Lucani at stadium Partizan (JNA) on October 07, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZAHID VERUJE U KVALITET PARTIZANA: „Postoji razlog što smo na vrhu“

Objavljeno: 10.01.24 u 13:20

„O rivalstvu Partizana i Zvezde svi znaju“

Gajas Zahid se pokazao kao veliko pojačanje za Partizan koji je na pauzu otišao kao prvoplasirani tim Superlige. Pakistanac sa norveškim pasošem u intervjuu za „Mondo“ kaže da je pre dolaska u Beograd čuo samo najlepše, kao i da se u to sada uverio.

Zvao sam mnoge ljude. Nisam znao previše o Beogradu. O rivalstvu Partizana i Zvezde svi znaju. Raspitivao sam se o Beogradu. Igrao sam sa nekim srpskim igračima, svi su rekli lepe stvari. Sve je istina, tako da me nisu slagali. Igrao sam sa Urošem Radakovićem u Ankari, sa njim sam pričao, sa agentom Draženom koji je glavni razlog dolaska. Dražen me je zvao svaki dan, ubeđivao me, pričao mi o Beogradu. Razgovarao sam sa Pavlovićem, svi su lepe stvari rekli.

Pobeda u derbiju ponovo je raspalila nade navijača da titula može da se vrati u Humsku, Gajas Zahid poziva saigrače i sve u klubu da pokažu veru u uspeh i prenesu je na teren.

Ne znam kako je bilo u prošlosti, ono što znam jeste da moramo da guramo, da verujemo i da idemo napred. Postoji razlog što smo na vrhu, potrebno je da verujemo da možemo da budemo najbolji na kraju i da se postaramo da to na kraju budemo baš mi.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter