0
Evroliga

Olimpia Milano's Stefano Tonut, Maodo Lo and Shavon Shields during regular season round 13 Euroleague basketball match between Partizan and EA7 Emporio Armani Milano in Belgrade, Serbia on December 7, 2023. during regular season round 13 Euroleague basketball match between Partizan and EA7 Emporio Armani Milano in Belgrade, Serbia on December 7, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILANO PRECRTAVA IGRAČE: Centar napustio Olimpiju pred meč sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 09.01.24 u 12:27

U Rio Breoganu će sarađivati sa srpskim košarkašem Stefanom Momirovim

Centar koji je letos nakon tri godine napustio matični Pariz kako bi u Evroligi potražio kartu za NBA Ismael Kamagat napustio je Olimpiju iz Milana i do kraja sezone će biti na pozajmici u Rio Breoganu, piše Sportando.

Mladi košarkaš (22) je u glavnom gradu Francuske bio jedan od boljih igrača i neko ko je na NBA Draftu 2022. izabran od strane Detroit Pistonsa kao 46. pik, međutim daleko drugačiju ulogu dobio je u novoj sredini. U konkurenciji Kajla Hajnsa, Johanesa Fojgtmana i Aleksa Pojtresa nije imao prostora što se videlo i po njegovom učinku.

Korektnih 6.3 poena i 2.7 skokova u Seriji A na 11 mečeva nije opravdavao u Evroligi gde je ubacivao svega 1.1 poen i klub je odlučio da je za njega najbolje da ode na pozajmicu.

U Rio Breoganu će sarađivati sa srpskim košarkašem Stefanom Momirovim, kao i hrvatskim trenerom Veljkom Mršićem.

Milano u utorak dočekuje Albu u Evroligi, a zatim im u četvrtak u goste dolazi Crvena zvezda.

4
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter