0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

OGLASIO SE EMBAPE POVODOM GLASINA O TRANSFERU U REAL: Evo šta je Francuz poručio!

Objavljeno: 08.01.24 u 19:50

Saga kojoj nema kraja.

Pre nekoliko dana francuski mediji su pisali da se fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Embape sve dogovorio sa Real Madridom i da će ovog leta obući beli dres. Međutim, mendažerski tim reprezentaitvca Francuske oglaiso se zbog ovih navoda i demantovao glasine.

-Kilijan nije postigao dogovor ni sa jednim klubom. Mbape ni sa jednim klubom nije pričao o svojoj budućnosti, niti mu je neko postavljao vremenske rokove – poručuju.

Embapeu ističe ugovor sa Parižanima na kraju ove sezone, a već nekoliko godina unazad traje saga oko njegovog prelaska u ‘kraljevski klub’ pošto je velika želja Florentina Pereza. Najbliži Santijagu Bernabeu je bio 2021. godine, ali je tada odlučio da produži ugovor sa prvakom Francuske.

On je na Park Prinčeva stigao iz Monaka 2017. godine,  a ove sezone je postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter