0
Fudbal

Marko Stamenić (FOTO: FK Crvena zvezda)

ZVEZDA POČELA SA TESTIRANJIMA ZA DRUGI DEO SEZONE: Nije izostala ni odlična atmosfera!

Objavljeno: 08.01.24 u 16:15

U Ljutice Bogdana se polako spremaju za pripreme.

Fudbaleri Crvene zvezde su startovali sa medicinskim pregledima i testiranjima za prolećni deo sezone, u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku. Nakon ne baš najboljeg prvog dela sezone gde su završili iza Partizana i izgubili u ‘večitom derbiju’, a takođe nisu uspeli da prezime u Evropi, pred Vladanom Milojevićem je veliki posao. 

Igrači su  dolazili u grupama, sa početkom od 7 časova i 30 minuta pa do 14 sati, i redom obilazili doktorske ordinacije, te sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju. 

Na pregledu nije izostala ni odlična atmosfera, pošto se na svim fudbalerima video osmeh na licima. Sutra će odraditi pregled i ostatak tima, a za 10. januar je zakazano okupljanje. Nakon toga će se eskpedicija Zvezde uputiti na Kipar gde će se pripremati za prolećni deo sezone.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter