3
Evroliga
Pi Džej Doužer

PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI BESNI NA DOUŽERA: Objasnili mu šta za njih prestavlja Večiti derbi (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.24 u 11:58

„Pokušaj da razumeš, ovo nije je*ena NBA liga, za nas je ovo rat.“

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana rezultatom 88:72 u okviru 19. kola Evrolige, a po završetku meča svoje utiske podelio je Pi Džej Doužer i na taj način je do besa doveo veliki broj pristalica Parnog valjka.

– Uživao sam u atmosferi, bilo je zabavno, voleli bismo da je ishod drugačiji, ali je ambijent sjajan, lepo iskustvo za mene, vrhunac rivalstva dva kluba – izjavio je nekadašnji košarkaš Denvera.

Ove njegove reči žestoko su razljutile mnoge navijače Partizana, koji su potom pokušali da mu objasne koliko njima, ali i crno-belima, znači večiti derbi i šta on nosi sa sobom.

„Pokušaj da razumeš, ovo nije je*ena NBA liga, za nas je ovo rat.“

„Ovo je za mene za otkaz, momentalni. Ćao, poz.“

„Za ovu izjavu bi mi u šest ujutru išao na trening.“

„Molim nekoga da mu objasni šta znači derbi ili će jako početi da me nervira.“

Bili su samo neki od komentara navijača Partizana na društvenoj mreži „X“.

 

23
12
3 Komentara
  1. Decko nije kriv zato sto mu niko nije objasnio mentalitet ovde i mentalitet amerakojima je sve spektakl.A sad taj sto nije objasnio neka razmisli

    1
    0
    Odgovori
  2. Alo bolesnici sektaški,šta je problem?Jel to što je pohvalio ambijent ili što ste možda trebali da dobijete ovu utakmicu?!Dečko je ubedljivo bio najbolji pojedinac uz Pantera i Kobokloa!Najbolje da je počeo da pljuje i vređa kao što vi navijači radite!

    9
    3
    Odgovori
    • mars djubre cigansko….pohvalio ono divljacko prostacko i sabansko arlaukanje turskih azepa i jaja..mrs jajaro

      0
      4
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter