0
Evroliga

FOTO: printscreen/ Youtube

„NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE, IMATE MOJE SRCE!“: Poznati jutjuber prvi put gledao košarkašku utakmicu na Večitom, nije krio oduševljenje (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.24 u 09:30

Vatreni navijač Crvene zvezde već je bodrio crveno-bele na Marakani.

U okviru 19. kola Evrolige odigrao se ‘večiti derbi’ treći u ovoj sezoni između Crvene zvezde Partizana u ‘Štark areni’ od 20 časova. Nakon furioznog starta prvog poluvremena tima sa Malog Kalemegdana, izabranici Željka Obradovića su uspeli malo da se priberu, međutim, to nije bilo dovoljno pošto su domaći odigrali fanstatično i odneli pobedu rezultatom 88:72.

Atmosfera koju su Delije došla je do usijanja, a engleski jutjuber Teo Ogden koji se našao se u Areni kako bi bodrio voljenu Crvenu zvezdu bio je fasciniran. On je prvi put prisustvovao košarkaškoj utakmici, pošto ga uglavnom možemo videti na tribinama fudbalskog terena. 
 
 
Sada, on je bodrio košarkaše crveno-belih protiv Partizana, a na ovom meču je snimio prvi košarkaški video na svom kanalu. 
 
„Moj prvi košarkaški video na kanalu i iskreno verujem da nikada neću napraviti bolji. Beogradski derbi, spektakularan. Navijači Crvene zvezde, imate moje srce. IDEMOOO 🔴⚪“ – napisao je Teo u komentaru ispod videa.
 
 
202
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter