0
Evroliga

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

NEDOVIĆ ODUŠEVLJEN PREDSTAVOM NAVIJAČA: ‘Napravili su atmosferu kakvu do sada nisam video!’

Objavljeno: 04.01.24 u 23:45

‘Zaslužena pobeda.’

Večeras su košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u ‘večitom derbiju’ rezultatom 88:72 u okviru 19. kola Evrolige. Jedan od najboljih individualaca na susretu bio je Nemanja Nedović koji je postigao 16 poena i bio najefikasniji u svom timu. On je posebno zahvalan navijačima koji su napravili fanstatičnu atmosferu i poručio je da do sada nije video ovako nešto.

-Svi smo došli spremni danas da odigramo jako dobru utakmicu i to nam je pošlo za rukom 37-38 minuta od 40. Zaslužena pobeda. Zahvaljujem se navijačima što su napravili atmosferu kakvu do sada nisam video i zaista sam srećan što uspeli da im pružimo radost – jasan je.

Istakao je da je bitno da nadograđuju igru i da ne gledaju tabelu.

-Videćemo, nezahvalno je govoriti. Lepo je kad se pobeđuje. Dobili smo ove utakmice u novoj godini i na nama je da nastavimo u tom ritmu. Bitno je da idemo utakmicu po utakmicu, da ne gledamo tabelu, da napreduje i nadograđujemo igru koja je sve bolja i bolja – rekao je Nemanja.

Dodao je da več za dva dana imaju bitnu utakmicu protiv Cedevite.

-Dala nam je dodatno samopouzdanje za danas. Ja sam lično mnogo bolje ušao u utakmicu, sa drugim mentalitetom zbog te pobede. Verujem i ostali. Zaboravljamo ovu utakmicu. Imamo utakmicu u Ljubljani za dva dana, koja je jako bitna za nas – objasnio je reprezentativac Srbije.

Otkrio je ključ pobede.

-Ključno je što smo svi bili koncentrisani, pre svega mislim da na korišćenje faulova. Svi su bili u pravom trenutku, nismo im dozvolili da se rastrče – smatra on.

Još jednom se dotakao atmosfere u Areni.

-Iskreno, nisam bio učesnik utakmice gde je bila bolja atmosfera. Napravili su prelep ambijent sa majicama, nisu se štedele glasne žice. Još jednom im zahvaljujem, trudimo se da im priredimo što više radosti. Svi smo zajedno u ovome – zaključio je Nedović.

ZVEZDA U VELIKOM PROBLEMU: Poznato u kakvom su stanju Topić i Bolomboj

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter