0
Evroliga

FOTO: Starsport

ANĐUŠIĆ NE DELI MIŠLJENJE OBRADOVIĆA O GILESPIJU: ‘Bio je jedan od X faktora Zvezde!’

Objavljeno: 04.01.24 u 23:35

‘Zvezda je izašla sa dosta više energije, boljom igrom i pobedila.’

Košarkaši Partizana izgubili  su drugi derbi u Evroligi ove sezone od Crvene zvezde rezultatom 88:72 u okviru 19. kola. Definitivno je večeras iznenadio Fredi Gilespi koji je proradio u najvažnijem momentu i postigao 14 poena, a trener ‘crno-belih’, Željko Obradović je na konferenciji istakao da je on dobro igrao zahvaljujući njegovim saigračima koji igraju na krilu.

 -Gilespi je profitirao od igrača Zvezde koji igraju na spoljnim pozicijama, zahvljajujući njima je igrao dobro – naveo je.

Međutim, sa tim se ne slaže igrač Partizana, Danilo Anđušić koji smatra da je Gilespi bio jedan od X faktora.

-Igrao je sa sjajnom energijom, konstantno bio na ofanzivnom skoku, agresivan u odbrani. Stvarno odigrao jednu dobru utakmicu, bio jedan od x faktora Zvezde. Da smo očekivali, ne, ali odigrao je sjajno i doprineo da Zvezda pobedi – rekao je on.

Potom je govorio o susretu.

-Odigrali smo dosta loš meč, pogotovo tih prvih 30 minuta. Prvo poluvreme nas je koštalo pobede. Nismo odigrali na način na koji smo želeli i pripremili utakmicu. Zvezda je izašla sa dosta više energije, boljom igrom i pobedila. Idemo dalje, za dva dana nova utakmica. Duga je sezona, ima još dosta mečeva ispred nas. Siguran sam da ćemo završiti na mestu na kom želimo – jasan je Danilo.

Dodao je da nisu uticali navijači Zvezde na njega.

-Nije da smo obraćali pažnju na te stvari. Naša dvorana, navikli smo da igramo ovde. Nismo se preterano obazirali na to. Mislim da to nije uticalo na našu igru – poručio je Anđušić.

ŽOC RAZOČARAN: ‘Najgore prvo poluvreme Partizana u Evroligi ove sezone!’

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter