0
Evroliga

FOTO: Starsport

OČI SVETA UPRTE U BEOGRAD: Zvezda dočekuje Partizan u novom evroligaškom spektaklu!

Objavljeno: 04.01.24 u 09:20

Sudar velikana srpske košarke u elitnom takmičenju

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana zakazan je za 19. kolo Evrolige, s početkom od 20 časova, a obe ekipe dočekuju ovaj spektakl u odličnom raspoloženju nakon pobeda u prethodnom kolu.

Crvena zvezda je ostvarila važan trijumf nad Fenerbahče rezultatom 85:76, prekinuvši niz od deset uzastopnih neuspeha u Istanbulu. Ključnu ulogu u toj pobedi imao je sjajni Džoel Bolomboj, koji je postigao rekord karijere sa 24 poena.

Sa druge strane, Partizan je takođe bio impresivan u prethodnom kolu, gde je sa lakoćom savladao Asvel rezultatom 90:77, ostvarivši čak 31 poen prednosti tokom meča.

Kada je reč o zdravstvenim problemima, u Crvenoj zvezdi pod znakom pitanja je nastup Luke Mitrovića. Sa druge strane, trener Partizana, Željko Obradović, neće moći da računa na povređene Trifunovića i Avramovića.

Takođe, neizvesno je da li će Zek Ledej biti spreman za večiti derbi, budući da je imao problema sa kukom. Utakmica obećava neizvesnost i uzbuđenje, a navijači već nestrpljivo iščekuju duel ovih velikih rivala.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter