0
Tenis

Novak Djokovic (FOTO: Starsport)

ĐOKOVIĆ: ‘Nisu mi dozvolili medicinski tajm-aut!’

Objavljeno: 03.01.24 u 18:10

‘Zatražio sam medicinski tajm-aut ali mi je rečeno da ne mogu da ga dobijem.’

Prvi reket sveta Novak Đoković poražen je od Aleksa De Minora na Junajted kupu rezultatom 2:0 (6:4/6:4). Nole se u jednom momentu požalio da povredu zgloba što je zabrinule mnoge njegove pristalice deset dana pre početka Australijan opena. On je zbog bolova zatražio medicinski tajm-aut, ali u prvi mah bio odbijen.

-Zatražio sam medicinski tajm-aut ali mi je rečeno da ne mogu da ga dobijem i da ga mogu dobiti samo jedan na prelasku ako povreda već prostoji. Tako mi je objašnjeno, tako da nisam razumeo šta to znači. Rekao je da sam mu rekao da se oporavljam, pa zato nije mislio da treba da dobijem medicicinski tajm-aut. Rekao sam da se popravilo pre meča, ali onda kako je meč odmicap juče, a posebno danas, postajalo je sve gore. Tako da mi je bio potreban tretaman. Nije mi dozvolio. To je sve, nemam šta više da kažem – naveo je Nole.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter