0
Košarka

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN-ASVEL: Moćna igra ‘crno-belih’, Pocekov tim nemoćan! (FOTO)

Objavljeno: 02.01.24 u 21:30

Fenomenalna igra srpskog tima.

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Asvela u okviru 18. kola Evrolige u ‘Štark areni’, a susret je počeo od 20:45. ‘Crno-beli’ su odigrali fanstatično prvo poluvreme i na odmor otišli rezultatomn50:31. Gosti su pokušali na startu meča da priđu na -1 domaćinu, ali su izbaranici Đanmarka Poceka toliko pokazali za sada.

PRVA ČETVRTINA:

Francuski tim je prvi došao do poena preko slobodnjih bacanja koja su bila polovičnog učinka, ali su izabranici Željka Obradovića brzo preokrenuli i napravili seriju od 5:0 (5:1). Odličan početak utakmica sa visokim tempom, a Kevin Panter je bio najraspoloženiji za igru. 

FOTO: Starsport

Fanstatična igra ‘crno-belih’ koji su bili organizovani u napadu, a Panter je imao fenomenalan početak koji je već pred kraj prve deonice bio dvocifren. Sa druge strane igrači Asvela su koristili uspavanu odbranu Partizana koja je puštala protivnika da postigne lake poene.

Izabranici Đanmarka Poceka su se konsolidovali i nakon komfornijeg početka domćina, dogodio se blagi pad u igri što su gosti iskoristili i napravili seriju od 7:0 i prišli na -1 (18:17). Nakon ovog naleta Asvela, Željko Obradović je zatražio tajm-aut koji je urodio plodom, pa su košarkaši Partizana odgovorili naletom od 5:0 (23:17) i na kraju ovog dela rezultat je bio za ‘crno-bele’.

DRUGA ČETVRTINA:

Sjajan start Partizana u drugoj deonici, došli su do prve dvocifrene prednosti (31:21), ali su u odbrani imali neke početničke greške, međutim sve su to ispravili furioznim napadima. Bruno Kaboklo je imao odlične poteze kojima je doprineo da njegov tim igra na visokom nivou.

FOTO: Starsport

U velikoj meri je pokazao izuzetan kvalitet i dobru igru i Ognjen Jaramaz koji je imao veliku dozu samopuzdanja na ovom susretu i imao odlične poteze. Fenomenalnim zalaganjem na terenu izabranika Željka Obradovića kao nagrada je došlo vođstvo na poluvremenu od 50:31.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter