1
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

TERZIĆ OTVORENO O TRANSFERIMA: ‘Milivojević je bio moja želja – Neće biti mnogo dolazaka!’

Objavljeno: 02.01.24 u 17:24

Transfer politika Zvezde izaziva mnogo komentara među navijačima.

Prvi čovek Crvene zvezdeZvezdan Terzić u razgovoru za Kurir, bez zadrške je govorio o svim aktuelnim transfer temama. Navijači nisu zadovoljni kako je odrađen prelazni rok letos i sa nestrpljenjem isčekuju da vide šta će se desiti ove zime.

‘Neće biti mnogo dolazaka. Želimo da rasteretimo igrački kadar. Ne treba nam toliko. Mnogo je kvalitetnih fudbalera, a ne mogu svi u startnih 11, niti mi želimo nezadovoljstvo u svlačionici. Hoćemo levog beka i jednog špica! Nemac Kaj Vagner bio je na pregovorima u Beogradu, videćemo šta će se dešavati u narednom periodu.’ – rekao je Terzić u razgovoru za Kurir i potom dodao:

Fudbal Super liga season 2012-2013.Crvena Zvezda Vs. Partizan.Luka Milivojevic celebrates .Beograd, 18.11.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sedeo je baš tu, gde ti sada sediš. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, hteli smo da ga dovedemo. Ali, promenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rešenje za desnog i levog beka.’ – dodao je Terzić.

Na samom kraju otkrio je i da se pregovaralo sa nekadašnjim reprezentativcem Lukom Milivojevićem.

‘Letos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, hteo sam da bude lider, prava „šestica“, komandant. Ali… Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, nema kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtevima Crvene zvezde.’ – zaključio je Terzić.

11
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter