0
Tenis

FOTO: Twitter/@UnitedCupTennis

OVO MOGU SAMO SRBI: Novak i ekipa na spektakularan način proslavili Novu godinu i pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.24 u 13:20

Orio se i čuveni hit

Srbija je započela svoj nastup na Junajted kupu u Pertu sa pobedom nad Kinom u 1. kolu grupne faze, a nakon meča, Novak Đoković je oduševio prisutne svojim poznavanjem kineskog jezika na konferenciji za novinare. Međutim, iznenađenja nisu stala na terenu, već su se nastavila i u svlačionici, gde su teniseri Srbije dočekali Novu godinu.

Umesto tradicionalnog dočeka Nove godine, teniseri su proslavili na terenu, a Novak Đoković je bio u središtu pažnje. Na konferenciji za novinare, najbolji teniser sveta je čestitao Novu godinu na kineskom jeziku, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

Nakon meča, ekipa Srbije se povukla u svlačionicu gde su nastavili sa slavljem. Novak Đoković je podelio deo te proslave na društvenim mrežama, objavivši video u kojem se čuje srpska muzika, a pesma koja dominira je „Jutro je“. Ovaj delikatan trenutak otkriva duh ekipe i atmosferu koja vlada u timu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter