2
Evroliga

FOTO: Starsport

PAO JE PREVELIKI ZALOGAJ ZA CRVENO-BELE: Novi poraz Crvene zvezde u Evroligi (FOTO)

Objavljeno: 28.12.23 u 22:13

Luka Mitrović zbog povrede napustio teren.

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri od 20.15 časova gostovali su ekipi Panatinaikosa u „OAKA“ areni u okviru 17. kola Evrolige, gde su izgubili rezultatom 82:65.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze sa šest pobeda i 10 poraza i načaze se na 15. mestu na tabeli, dok je ekipa iz Atine četvrta ekipa sa skorom 9-7.

Oba tima su fantastično otvorila meč, posebno u odbrani. Ekipa Crvene zvezde prva je stekla prednost na ovom meču i zadržali su je sve do petog minuta meča. 

Imala je Zvezda mnogo grešaka u napadu u prvoj deonici, dok je Matijas lesor sa druge strane nezaustavljiv. Najsvetlija tačka crveno-belih na ovom meču definitivno je Luka Mitrović.

Početkom druge deonice domaćin čuva prednost i pogađa pet vezanih poena, prvo je pogodio za dva Luka Vildoza, a onda je Džerijan Grant dodao novu trojku. 

Ne dozvoljavaju domaći da im se crveno beli približe i pred sam kraj druge deonice stiču do sada najveću prednost 38:31. Odlična partija Nedovića i Mitrovića.

 

Drugo poluvreme trojkom otvara Slukas koji donosi dvocifrenu prednost svom timu. Sa druge strane za crveno-bele poene postiže samo Bolomboj

Luka Mitrović je u jednom momentu zbog bola u kolenu morao da napusti teren. 

Marko Simonović deluje potpuno zbunjeno, s obzirom da ništa dobro nije mogao da uradi na terenu, pa je Sferopulos odlučio da ga izvede iz igre.

Nemoćna je Crvena zvezda, ništa ne uspeva da uradi. Domaćin u ovoj deonici postiže najveću prednost +13.

Zapretili su crveno-beli u jednom momentu i vratili se na jednocifrenu razliku, ali je domaćin odmah reagovao i srušio sve nade ekipi sa Malog Kalemegdana.

0
1
2 Komentara
  1. Istina je da Partizan ne ostvaruje očekivano, ali se još batrga. Ali ova Zvezda obruka i Srbe i Srbiju! Pa jel to tim iz zemlje košarke, iz zemlje vicešampiona sveta??? Bolje da se povuku iz takmičenja jer ovo je jad i beda!!! Realno pričam. Zaista užas!

    0
    0
    Odgovori
  2. Istina je da Partizan ne ispunjava ono što smo očekivali ali se nekako batrga. Ali realno, Zvezda obruka i Srbe i Srbiju! Igraju kao zombi, mlako, sporo, bez borbe! Pa jel to tim iz zemlje košarke, iz zemlje vicešampiona sveta?!?! Strašno! Bolje neka se povuku iz takmičenja, ovo je jad i beda!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter