1
Košarka

Kosarka FIBA World Championship China 2019-Qualifiers Srbija v Nemacka Bogdan Bogdanovic (L) and Nikola Jokic Novi Sad, 07.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOGDANOVIĆ I JOKIĆ SLOŽNI: Zašto se ne bi NBA utakmica odigrala u Beogradu protiv Partizana ili Zvezde?

Objavljeno: 26.12.23 u 19:11

Obojica košarkaša su se složila da bi to bilo fantastično iskustvo za srpske navijače

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović su govorili o mogućnosti dolaska Denver Nagetsa ili Atlante Hoksa u Beograd.

Obojica košarkaša su se složila da bi to bilo fantastično iskustvo za srpske navijače i da bi takva utakmica bila pravi spektakl.

Čak je iznet i predlog da se, slično Partizanovim spektakularnim mečevima, utakmica igra na otvorenom, dodatno povećavajući atmosferu i doživljaj za publiku.

Da, ako ste vi ljudi vildeli kakva je to atmosfera pravi kada igraju domaći klubovi: Mislim da i ako bismo igrali protiv Partizana ili Crvene zvezde ili ako bismo igrali mi iz NBA lige između sebe , svet bi video neku sasvim drugu strast za košarkom – rekao je Jokić.

I Bogdan Bogdanović se slaže da bi to bio pravi spektatkl.

– Veoma je teško dočarati, stvarno je duboko u našoj kulturi da veoma strastveno navijamo za svoj tim – smatra Bogdanović.

PROKRET: Nikolo Meli nije u interesnoj sferi Partizana!

 

7
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter