0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) and Head coach Dejan Stankovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

PONOVO NA OKUPU: Dejan Stanković iz Zvezde dovodi novo pojačanje!

Objavljeno: 24.12.23 u 19:32

Videćemo da li će se to dogoditi na zimu ili na leto

Dejan Stanković, bivši trener Crvene zvezde, izrazio je želju da ponovno sarađuje sa kapitenom Zvezde, Aleksandrom Dragovićem, ovog puta u Ferencvarošu. Austrijski mediji javljaju da Stanković želi da dovede Dragovića u mađarski klub već ovog zimskog prelaznog roka.

Dragovićev ugovor sa Crvenom zvezdom traje do leta, ali generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je potvrdio da kapiten ostaje u Zvezdi do isteka saradnje. Veza između Stankovića i Dragovića seže unazad, a njihova saradnja počela je u Crvenoj zvezdi gde je Dragović promovisan u kapitena tokom ove sezone.

Ove zime, austrijski štoper je bio blizu prelaska u Sampdoriju, ali Crvena zvezda je stavila veto na njegov odlazak. Međutim, Stanković sada želi da ponudi Dragoviću novi izazov u Ferencvarošu, gde bi zajedno mogli da nastave uspešnu saradnju.

Dragović je stigao u Crvenu zvezdu leta 2021. i brzo postao jedan od ključnih igrača tima, naročito tokom učešća u Ligi šampiona. Ipak, prošle zime je izrazio želju za promenom, ali sada se pojavljuje mogućnost da se pridruži Stankoviću u Ferencvarošu.

Ferencvaroš, najveći mađarski klub, trenutno vodi žestoku trku za nacionalnu titulu, a Stanković veruje da bi Dragović bio vredno pojačanje za ekipu koja se bori za uspeh u domaćem prvenstvu i Ligi konferencije.

Pored sportskih izazova, Dragoviću bi Ferencvaroš mogao ponuditi i bolje finansijske uslove u poređenju sa austrijskim klubovima. Očekuju se promene u igračkom kadru Ferencvaroša tokom zimskog prelaznog roka, a Dragović je jedno od imena na vrhu Stankovićeve liste želja. Navijači Ferencvaroša, slično kao i navijači Crvene zvezde, poznati su po konstantnom pritisku i zahtevima za pobedama, što bi predstavljalo dodatni motiv za Dragovića u novom okruženju.

1
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter