0
Domaći fudbal

Mihajlo Cvetković (FOTO: Starsport)

ČUKARIČKI ‘PREGAZIO’ LUČANCE: Odlična partija ‘brđana’ za kraj prvog dela sezone!

Objavljeno: 22.12.23 u 15:55

Izabranici Tomislava Sivića bez šansi.

Fudbaleri Čukaričkog su dočekali ekipu Mladosti iz Lučana od 14 časova u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Tim sa Banovog brda ostvario je ubedljivu pobedu od 3:0 i nastavili sa pobedničkim nizom nakon poraza od IMT-a u prošlom kolu. 

Od samog starta ‘Brđani’ su bili bolji i dominatniji, a to je isplatilo već u 7. minutu kada je Endiaje pogodio na asistenciju Luke Adžića. Nakon toga domaćin je mogao do još dva ili tri pogodaka, a ponovo su tresli mrežu u 43. minutu. Tada je nakon centaršuta Adžića u kaznenom prostoru glavom šutirao Cvetković i na povećao prednost svog tima pred poluvreme. 

U drugom delu ista slika, Mladost nije ni imala ozbiljniju šansu da ugrozi gol Filipovića pošto su defanzivci Čukaričkog na sjajan način radili svoj posao. Tačku na duel postavio je Igor Miladinović koji je u 70. minutu imao sjajnu egzekuciju, kada je šutirao sa distance i postigao evrogol. 

Čukarički je nakon ove pobede četvrti na tabeli sa 29 bodova, a u sledećoj utakmici odmeriće snaga protiv ‘fenjeraša’ Radnika, sa druge strane Lučanci su na poziciji broj devet i osvojili su 25 boda i u narednom kolu igraće protiv Vojvodine.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter