2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

CRVENA ZVEZDA ZAKAZALA MILOJEVIĆEVU PROMOCIJU: Evo kada će biti predstavljen (FOTO)

Objavljeno: 21.12.23 u 20:15

Ovo će biti njegov drugi mandat na klupi Crvene zvezde.

Nakon serije neuspeha u toku jesenje sezone, Crvena zvezda je donela odluku o smeni šefa stručnog štaba Baraka Bahara, a konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen novi/stari trener Vladan Milojević zakazana je za sutra u 13 časova u Ljutice Bogdana.

Milojevićev povratak na klupu crveno-belih potvrdio je i Zvezdan Terzić na vanrednom obraćanju novinarima.

„Vladan Milojević je jedini kandidat. Danas ćemo imati sastanak sa agentom i sve ide u pravcu da će Vladan Milojević sutra u 13 časova biti promovisan na čelu Zvezde. Da je Bahar juče pobedio, ostao bi u klubu“ – rekao je Terzić.

Da li Vladan Milojević može da ponovi uspeh sa Zvezdom?
Loading ... Loading ...

Podsetimo, ovo će biti njegov drugi mandat u crveno-belom klubu, koji je trenirao od juna 2017. do decembra 2019. godine i u tom periodu je osvojio tri titule i jedan Kup Srbije.

Vratio je tim u evropska takmičenja posle decenije čekanja. Najpre u Ligu Evrope, a potom i veliki povratak u Ligu šampiona.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

 

9
2
2 Komentara
  1. Smatram da je ovo greska koja je bila u pripremi jer he Milojević dobio otkaz.Da on ista vrijedi sigurno ga ne bi vidjeli ponovo u Zvezdi.Njegov fudbal je prevaziđen prije 10 godina.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter