1
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

ZBOG ČEGA JE BAHAR DOBIO OTKAZ? Direktor Terzić objasnio koje dve stvari mu je uprava najviše zamerila! (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.23 u 13:55

Na kraju sportski rezultat je najvažniji

Nakon poraza u 171. večitom derbiju i gubitka jesenje titule, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, održao je konferenciju za štampu na kojoj je govorio o trenutnoj situaciji u klubu i raskidu saradnje sa trenerom Barakom Baharom.

Terzić je izrazio žaljenje zbog neuspeha tokom jesenje sezone i poraza u derbiju. Pritom je naglasio da su očekivanja bila visoka, a da su rezultati izostali, što je dovelo do raskida saradnje sa izraelskim stručnjakom.

Otkrio je Terzić i šta najviše zamera Baraku Baharu.

Žao mi je što se rastajemo, reč je o odličnom treneru i čoveku. Neke stvari se nisu poklopile, od početne euforije kada je lestvica očekivanja podignuta, potom je došlo do krize iz koje se nismo izvukli, ali je on svestan toga, jer sa ovakvim kvalitetom igrača nismo smeli da dozvolimo da budemo drugi u Superligi. Sve mu se svelo na dve utakmice, utakmici u Bernu i juče na derbiju. U obe utakmice je Zvezda trebalo da pobedi, sreća nije bila na našoj strani, da pričamo o statistici i koliko smo dominirali, statistika je kao bikini, ostaje nam da čestitamo i Partizanu i Jang Bojsu. Zvezda je trebalo da bude treća u LŠ, planirali smo da budemo na četiri boda, da pobedimo kod kuće i remiziramo u gostima. Nikad u istoriji derbija nije bila ovakva kvota, kvota na pobedu Partizana je bila 3,85, na Zvezdu 2,15, to govori koliko je Zvezda bolja od Partizana. Nažalost, nismo pobedili, da jesmo bili bi na +5. Zbog te dve utakmice možemo da kažemo da je ova jesen neuspešna i Barak Bahar je kao pošten čovek sagledao sve i rekao treba da se raziđemo. Kada smo se dogovorili, rekao sam mu da će mu u Zvezdi dati sve sem vremena. Zvezda je kroz istoriju uvek stajala iza svojih trenera, zato posle nekih razgovora nismo odmah presekli, ali postoje neke crvene linije, jer je Zvezdin interes iza svega. Sutra ćemo u 15 časova imati novu konferenciju, gde ćemo pričati o budućnosti, jer ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba. Ja sam najodgovorniji i uvek sam ja kriv, neću da uperim prstom na nekog od mojih saradnika, prihvatam krivicu na sebe za sve što se desi u klubu i rezultatski i finansijski. Kad Zvezda ne bude prvak, ja ću podneti ostavku – rekao je Terzić.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
3
1 Komentara
  1. Neka ne brine. Dok je diktature i mentora neće morati da daje ostavku ili angažuje advokate. Sve će da „legne“ na proleće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter