0
Domaći fudbal
Barak Bahar

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Head coach Barak Bakhar of Crvena Zvezda looks on prior to the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OVAKO IZRAELCI VIDE SITUACIJU NA MARAKANI: Otkriveno koliku su platu imali Bahar i njegovi saradnici!

Objavljeno: 21.12.23 u 13:11

Ovo je njihova verzija

Nakon razočaravajuće polusezone i neočekivanog poraza u 171. večitom derbiju, Barak Bahar se sporazumno razišao sa Crvenom zvezdom, a detalji oko raskida ugovora privlače pažnju izraelskih medija. Prema izveštajima, Bahar je sklopio dogovor sa klubom za sporazumni raskid ugovora, a neće potraživati novac od kluba za ostatak ugovora. Isplata će obuhvatiti period zaključno sa decembrom ove godine.

Izraelski medij „Israelhayom“ istražuje pozadinu ugovora i ističe da je agent Baraka Bahara, Dodo Dahan, insistirao na tome da ne postoji klauzula o raskidu ugovora. Navodi se da je Dahan bio svestan nesigurnosti Baharove pozicije i zato je insistirao na ovoj klauzuli. Prema informacijama, Bahar je imao trogodišnji ugovor vredan navodno milion i po evra neto godišnje, ne računajući bonuse. Takođe, tri Baharova pomoćnika imala su ugovor vredan 750.000 evra za ceo period.

Očekuje se da će Zvezdan Terzić, na vanrednoj konferenciji za novinare, izneti detalje o raskidu ugovora sa Baharom i potvrditi povratak Vladana Milojevića na klupu Crvene zvezde.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter