1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN „REŠIO“ CRVENO-BELE: Oštar odgovor na Zvezdinu objavu koji je zapalio društvene mreže! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.23 u 10:08

Zanimljiva reakcija iz Partizana.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

Ipak zanimljivo je i na društvenim mrežama.

Crvena zvezda pre utakmice okačila fotografiju na kojoj se vide znamenitosti srpske prestonice, uz natpis „Beograd je crveno-beo“.  

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

 

Ipak, ko pobedi, ima pravo da likuje i da slavi, pa je tako večiti rival okačio svoju verziju ove objave uz opis „Malo je i naš“, aludirajući da Beograd nije samo Zvezdin, što je praktično zapalilo društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

 

18
0
1 Komentara
  1. imam 65 godina, i ogromno iskustvo iza sebe, kako zivotno a kao profesionalni sportista i nagominalno iskustva kako igranja tako i pracenja sporta tako reci od osnivanja tv. mogu reci sledece. fk c. zvezda je finansijski ojadio budzet nesrecne zemlje srbije, sto se zna to je 12 do 14 mil. evra od letos. rezultati nula. mrkela terzic vucic idu dalje.sledeca sezona ce bitri u znaku komunisticke crveno bele boje. duh koji lebdi sprema 30 ili 40 a sto ne i 5o mul. evra za nova pojacanja. narod bleji a oni uzimaju pare- nastavice se…

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter