1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai i Bibras Natho (FOTO: Starsport)

KO ĆE POBEDITI U DERBIJU? Ovako kladionice vide okršaj Partizana i Crvene zvezde!

Objavljeno: 19.12.23 u 16:11

Naravno epilog najveće utakmice u srpskom fudbalu je uvek teško predvideti

U sredu od 18:00 časova na stadionu u Humskoj očekuje nas 171. večiti derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde. Duel ima izuzetno veliki značaj, s obzirom na to da obe ekipe dele samo dva boda na tabeli Superlige Srbije.

Crno-beli, koji su nedavno imali šest bodova prednosti, sada su u lošoj formi, a bukmejkeri im nisu naklonjeni. Kvota za pobedu Crvene zvezde iznosi 1,95, što znači da se crveno-belima daju oko 50% šanse za trijumf. S druge strane, Partizan ima kvotu od 4,20, što predstavlja manje od 25% šanse za pobedu. Nerešen rezultat ima kvotu od 3,60, što znači da je šansa za remi oko 26,8%.

Poslednjih pet međusobnih susreta donela su tri remija i dve pobede Partizana. U poslednjem susretu u Humskoj, Partizan je slavio 2:0, a strelci su bili Sejduba Suma i Zoran Tošić.

Svi ljubitelji fudbala očekuju uzbudljiv meč, a kvote sugerišu na prednost Crvene zvezde. Utakmica obećava žestoku borbu na terenu i neizvestan ishod.

Ko će biti jesenji prvak Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
5
2
1 Komentara
  1. Morao bi neko inventivniji,kreativniji,da igra umesto navedenog Scekica.Ja bih sa Belicem upario Kalulua, brzi je mnogo snaziji i kad ima loptu moze hitro da se prikljuci napadu,a ima i dobar sut. Cak bi i mladog Stjepanovica pre Scekica stavio jer on vise „lici na fudbalera“!
    Sto se Cerge tice, gledam sastav i cudim se kime to oni prete?! Spajic, Mijailovic, Rodic..,rupetina do rupetine,. sve moj do mojega. A Mali Joca,zdepasti, kao novi Jovic, sigurno nece imati nabacivanje lopti od strane protivnickih igraca da daje bizar golove kao protiv Spartaka Lalatovog.On je jos jedna od prevara cergarskog lobija da bi ga utalili za dobre penize.
    Parizan moze dobro da odigra i pobedi ,ali samo mora ustopati Bukarija i drzati pod kljucem Kataija. Po meni, Partizan ima, cisto fudbalski gledano, talentovanije igrace, pa se nadam da ce to odluciti! Zivi bili pa videli.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter