0
Evroliga

from left Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOŠAO KAO POJAČANJE, A BIVŠI JE VEĆ U DECEMBRU?!: Centarska rokada koštala slovenačkog reprezentativca mesta u klubu?!

Objavljeno: 19.12.23 u 14:08

Ukoliko iznenada ne proigra, završio je svoju epizodu u Beogradu.

Majk Tobi je od kako se njegovo ime pojavilo u kontekstu novog pojačanja šampiona Srbije minulog leta delovao kao izuzetno nelogična i loša opcija za tim Crvene zvezde, što se kasnije ispostavilo kao tačno.

Velika greška sportskog sektora najtrofejnijeg kluba naše zemlje, kada je domaće prvenstvo u pitanju ispostavila se angažovanje reprezentativca Slovenije, pa će najverovatnije nakon tri meseca košarke u crveno-belom, morati da menja sredinu.

Tobi je do sada imao ofanzivno izuzetno produktivne partije u ABA ligi, dok u Evroligi nije uspeo poenterski da se nametne, a takođe defanziva je izuzetno loša na oba fronta, pa se tako prema nekim navodima, traži način za rastanak.

Najverovatnije da će Amerikanac u Beogradu ostati još neko vreme dok se obe strane ne usaglase, ali deluje kao da Crvena zvezda nije završila sa doselekcijom, pa će se nakon Gilespija, najverovatnije tražiti još jedan igrač na poziciji četiri ili pet.

 

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter