0
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha scores the goal during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Radnicki Nis and Partizan at stadium Cair on December 11, 2023 in Nis, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAZURA NE PUŠTA SALDANJU: Prvi čovek crno-belih smatra da je Brazilac previše važan!

Objavljeno: 17.12.23 u 18:05

Ipak će se sačuvati fudbaleri u Humskoj.

U poslednje četiri utakmice, Partizan je doživeo dva poraza i jedan remi, što nije uobičajeno za njihove navijače tokom ove jeseni, jer su u prvih 14 kola samo jednom bili poraženi.

Ipak, iako su crno-beli u jako lošem ritmu, ističe se svojim igrama brazilski napadač Mateus Saldanja, koji serijski postiže golove, što je privuklo interesovanje mnogih klubova tvrdi Miloš Vazura.

Ipak napadač nije na prodaju.

Tačno je da Saldanju žele brojni klubovi, mnogo njih je zvalo u prethodnih nekoliko dana, ali sve ponude smo odbili. To je igrač na kojeg ozbiljno računamo i ne želimo da ostanemo bez njega. Saldanja nije na prodaju“, rekao je Vazura za Informer.

 

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter