0
Evropske lige
Luka Modrić

FOTO: Twitter/@realmadrid

TUŽNA VEST ZA REAL: Luka Modrić napušta Madrid posle 12 godina?

Objavljeno: 17.12.23 u 10:55

Postaje izvesno da Hrvat neće produžiti ugovor

Katalonski izvor Sport tvrdi da hrvatski vezni igrač, Luka Modrić, planira da napusti redove Real Madrida na kraju tekuće sezone, kada mu ističe ugovor. Modrić je, pre pola godine, odbio unosnu ponudu za produžetak ugovora sa madridskim klubom, gde je igrao od 2012. godine.

Izvor navodi da su Modrićevi nedavni izazovi u ekipi i smanjena minutaža doprineli odluci o napuštanju. Mbodrić, i sam svestan situacije, planira da se fokusira na igru na visokom nivou još jednu sezonu, pre nego što potraži novi izazov.

Real Madrid, svestan Modrićeve odluke, već razmatra planove za narednu sezonu bez iskusnog veznjaka. Iako je Modrić prema nekim izveštajima imao ponude iz Saudijske Arabije, on će tokom narednih meseci odlučiti da li će prihvatiti ponudu nekog evropskog kluba ili će se uputiti ka egzotičnim destinacijama.

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, trenutno ne planira puštanje Modrića u januarskom prelaznom roku, imajući u vidu povrede nekoliko igrača u ekipi.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter