0
Evroliga
Pi Džej Doužer

PJ Dozier, #35 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOUŽER PECNUO LITVANCE: Evo šta je rekao na konstataciju da Žalgiris ima sjajne navijače!

Objavljeno: 12.12.23 u 19:50

Čeka nas uzbudljiv meč

Košarkaš Partizana, Pi Džej Doužer, izneo je svoja očekivanja uoči gostovanja litvanskom timu Žalgiris u okviru 14. kola Evrolige, zakazanog za ovaj četvrtak od 19 sati. Iako će ovo biti njegovo prvo gostovanje Žalgirisu, Doužer naglašava da je imperativ za ekipu ostvariti pobedu.

„Biće to moje prvo gostovanje tamo, tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače“, izjavio je Doužer, dodajući da će fokus ekipe ostati nepromenjen uprkos izazovima.

Uoči meča, Partizan suočava s odsustvom ključnih igrača poput Avramovića, Trifunovića i Kaminskog, dok je Jaramaz pod znakom pitanja. Ledej i Naneli nisu trenirali s ostatkom tima. Ipak, Doužer ističe važnost održavanja fokusa i nastavljanja sa dobrim partijama.

„Teško je kada tim ima ovoliko problema. Mi jednostavno moramo da radimo naš posao, moramo da pobeđujemo. Fokusirani smo na to i nastavićemo sa dobrim partijama dok se momci ne vrate na teren“, naglasio je košarkaš Partizana.

Iako je Žalgirisova Arena poznata po svojoj atmosferi, Doužer ostaje optimističan i veruje da će Partizan, uz podršku svojih navijača, pružiti snažan otpor u ovoj utakmici.

„Biće to moje prvo gostovanje tamo, tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače“, zaključio je Doužer.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter