1
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENA ZVEZDA I ŽELJKO BUVAČ JESU RAZGOVARALI: Evo da li Zvezda dobija novog trenera!

Objavljeno: 11.12.23 u 14:25

Priča dobila svoj zaključak.

Pojavile su se informacije da nekadašnji pomoćnig Jirgena Klopa, Željko Buvač, treba da postane šef struke Crvene zvezde, ali nekoliko dana kasnije dobili smo epilog čitave priče.

Dmitrij Gafin, član uprave moskovskog Dinama odgovorio je na te tvrdnje.

„Razgovarali smo sa Željkom Buvačem oko njegovog mogućeg imenovanja za glavnog trenera u Crvenoj zvezdi. Vest o tome da je on interesantan Zvezdi, ali i nekim drugim klubovima je tačna. Ali, Željko će ipak ostati kod nas“, potvrdio je Gafin.

Barak Bahar će nastaviti da vodi klub iz Ljutice Bogdana osim ukoliko se ne desi potpuni rezultatski krah do finiša polusezone.

2
5
1 Komentara
  1. Barak je unistio samopouzdanje kod večine igrača ,od postave koja je imala uspjeh i stil u pripremnom dijelu on je doveo ekipu do toga da se ne zna ko gdje igra i ko uopste igra.Strasno je unistenje jednog Mitrovića koji ocito igra na pogresnoj strani i forsiranje dvojice zadnje pristigli igrača na stetu tima i igre.Ono sto je najgore od 3-5-2 Zvezda opet igra kukavićji 4-2-3-1stil koji je otjerao D.Stankovića zbog kukavičluka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter