0
Evroliga

Kevin

KEVIN PANTER OTVORIO DUŠU: Kapiten Partizana otkrio koji igrač u Evroligi mu zadaje najviše problema!

Objavljeno: 05.12.23 u 19:55

Mnogi će biti iznenađeni njegovim izborom

Najbolji igrač i kapiten Partizana, Kevin Panter, podelio je svoje utiske o protivnicima u Evroligi u kratkoj video sesiji sa Basket Njuz ekipom. Iznenadio je mnoge kada je otkrio da je jedan od protivničkih igrača koji mu zadaje najviše problema upravo Rodrig Bobua.

Panter je izrazio poštovanje prema Bobui, ali istakao da ga francuski bek iz ekipe Anadolu Efesa često blokira, posebno na njegovim šutevima.

Ne znam da li sam to rekao, ali Bobua je toliko dosadan. Godinama sam ga mnogo poštovao. Samo što sam bio početnik u Evroligi, a onda je blokirao moj udarac skoro na svakoj utakmici. Od kada sam počeo da igram u Evroligi do sada„, istakao je Panter.

Panter je posebno istakao njegovu fizičku spremnost, tajming i duge ruke koje često ometaju njegove pokušaje šuta. Ipak, ovo očigledno poštovanje na terenu ne umanjuje odlučnost Partizanovog kapitena.

Rodrig Bobua, koji igra za Anadolu Efes, ima impresivnu karijeru, uključujući i osvajanje NBA lige 2011. godine sa Dalas Maveriksima. Sledi im novo sučeljavanje 29. februara u sklopu 27. kola Evrolige.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter