3
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

OVAKO SE OSVAJA TITULA: Partizan slomio Vojvodinu u završnici meča, i sebično čuva prvo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 17:32

Crno-beli čuvaju prvo mesto

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine rezultatom 3:1(0:) u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu u Humskoj. Izabranici Igora Duljaja su pokazali više želje i inicijative, ali su se gosti dobro branili, ali crno-beli su u završnici meča slomili otpor ekipe iz Novog Sada.

Prvi izazov za Partizan bio je povreda Svetozara Markovića neposredno pre početka meča, zbog čega je Siniša Saničanin zauzeo mesto u startnih 11. Početni deo utakmice protekao je u ispitivanju snaga, a prve ozbiljne prilike pojavile su se u 22. minutu. Partizan je zapretio iz kontranapada, ali lopta nije završila u mreži. Usledio je period odlične igre Partizana, s nizom šansi, ali je golman Carević iz Vojvodine briljirao, zaustavljajući udarce Zahida, Saldanje, Kalulu i Kanutea.

U drugom poluvremenu, igra je postala dinamičnija, a Vojvodina se otvorila. U 53. minutu, Kanute je postigao prvi gol za Partizan nakon odbijene lopte od Natha.

Međutim, Vojvodina je uzvratila u 65. minutu kada je Uroš Nikolić glavom izjednačio rezultat nakon propuštene prilike Saldanje.

Kada se činilo da će utakmica završiti bez pobednika, Zahid je u 88. minutu postigao gol, osiguravajući novo vođstvo za tim Igora Duljaja.

Tačku na utakmicu stavio je Saldanja, Brazilac je fauliran unutar jedanaesterca, dosuđen je penal, a napad Partizana je uspeo ne kraju i da ga realizije, i crno-beli tako upisuju novi trijumf.

U narednom kolu, Partizan će igrati protiv Radničkog iz Niša, dok će Vojvodina dočekati Napredak.

Standings provided by Sofascore
6
2
3 Komentara
  1. ovako se osvaja titula? po koji put se uspomoc sudija u zavrsnici pobedjuje protivnik ?
    sve je regularno, nema nista da se vidi ovde. ajmo razlaz.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter