0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ZNA ŠTA JE SADA POTREBNO: „Moramo da se podignemo i da pobeđujemo!“

Objavljeno: 26.11.23 u 17:33

Grk je svestan lošeg niza u Evroligi

Nakon poraza od Armanija u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde su spremni da se vrate na pobednički put u ABA ligi, gde će gostovati ekipi Krke u Novom Mestu. Utakmica je zakazana za ponedeljak u 17 časova, a crveno-beli žele da ostvare osmu pobedu u devetom kolu regionalnog takmičenja.

Trener Janis Sferopulos izražava poštovanje prema ekipi Krke i ističe značaj mentalne i fizičke spreme za ovaj susret.

Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Moramo da budemo spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama – naglasio je Sferopulos.

Iako ekipa Krke ima samo dva trijumfa u dosadašnjem delu sezone, centar Dalibor Ilić upozorava na njihovu sposobnost iznenađenja.

Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. Favoriti smo na papiru, ali to ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu protiv ekipe koja zaslužuje respekt – istakao je Ilić.

Crvena zvezda se odmah po završetku susreta autobusom vraća u Beograd, gde će početi pripreme za naredni izazov – meč sa Efesom koji se igra u petak u Beogradskoj areni.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter