0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Između Zvezde i Partizana nikada nije postojala veća mržnja!“

Objavljeno: 26.11.23 u 17:10

Ovo bi mogao da bude jedan od najvećih problema srpske košarke

Nemanja Nedović, igrač Crvene zvezde, izrazio je zabrinutost zbog eskalacije mržnje između navijača Partizana i Crvene zvezde uoči njihovih susreta u Evroligi. U razgovoru za Eurohoops, Nedović je istakao da atmosfera između dva kluba nikada nije bila gora.

Iako obe ekipe imaju visoke ambicije i ulažu značajne resurse u postizanje uspeha, Nedović smatra da mržnja među navijačima ponekad izmiče kontroli i negativno utiče na igrače.

Valjda ima veze sa činjenicom da obe ekipe imaju velike ambicije, uložile su mnogo novca i zaista žele pobedu. Mislim da atmosfera koja je stvorena među navijačima ponekad izmakne kontroli i ne mislim da je dobra za sport. To utiče i na nas, kao na igrače, što nije dobro, ali to je nešto sa čim morate da se nosite. Nadam se da može da bude bolje, ne vidim da će biti bolje, iskreno, ali mržnja između dva tima i između navijačkih grupa nije bila veća u istoriji. Mislim da svi treba da upamte da je na kraju dana ovo samo sport i da ima važnijih stvari u životu – rekao je košarkaš Zvezde.

Uprkos izazovima i napetostima, Nedović ostaje posvećen donošenju uspeha svom klubu u Evroligi. Naredni susreti između Partizana i Crvene zvezde svakako će biti praćeni posebnom pažnjom, kako zbog sportskog rivalstva, tako i zbog nade da će se atmosfera između navijača smiriti.

20
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter