1
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 match between fk Partizan and fk TSC Backa Topola, played at Partizan Stadium, 25.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

KAKO JE LAZETIĆ ODRŽAO TRENERSKI ČAS DULJAJU: Pogledajte ubedljivu pobedu TSC-a nad Partizanom, koja nije slučajna! (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.23 u 08:12

Pogledajte još jednom remek-delo Žarka Lazetića.

TSC je u Humskoj prosto u svim segmentima nadigrao Partizan, i deluje kao da su crno-beli još i dobro prošli sa četiri gola u mreži, ali taj trijumf je sve osim slučajnog.

Ono što fudbaleri tima iz Topole nemaju u nogama, ima u glavi Žarko Lazetić, što se videlo dobrim delom u utakmicama u Evropi (osim Frajburga u Nemačkoj), da Lavovi najbolje funkcionišu dok imaju snage da pariraju realno kvalitetom daleko nadmočnijim igračima klubova iz njihove grupe.

Samim tim, to se videlo i u na Marakani, kada je učesnik Lige šampiona usled odlične postavke trenera TSC-a, uspeo da probije bunker tek u osamdesetom minutu, ali i to je ostalo ne previše važno, jer je Lazetić uspeo da pronađe način da iskoristi svakako klimavu odbranu Zvezde i uzme bod na verovatno najtežem gostovanju u regionu.

S druge strane, kada se uzme u obzir realni kvalitet Partizana u odnosu na evropske rivale TSC-a, ali i Crvene zvezde, nije preveliko iznenađenje što je tim iz Topole prosto nadigrao crno-bele u svakom smislu, a da tim Igora Duljaja na čist karakter igrača koji se nisu predavali do kraja, realna situacija je da su dve ekipe prilično ujednačenog kvaliteta, ali da je ipak Lazetić taj tas na vagi koji presuđuje.

S druge strane, Grobari mogu biti ponosni na to kakav ratnički tim imaju, ali kada se dođe do rivala sličnog ili višeg kvaliteta, najčešće da srce i hrabrost nemaju presudnu ulogu, što se videlo i sinoć u Humskoj.

Pogledajte i sami kako je sve izgledalo.

 

 

5
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter