0
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 match between fk Partizan and fk TSC Backa Topola, played at Partizan Stadium, 25.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NAJVEĆA BLAMAŽA U OVOM VEKU: Evo kada je Partizan poslednji put ovako razbijen u Humskoj!

Objavljeno: 25.11.23 u 21:52

Naravno, TSC deli ovu „titulu“ sa Mladosti iz Novog Sada.

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od ekipe TSC-a u 16. kolu Superlige Srbije, crno beli su poraženi rezultatom 0:4, a takođe su poništena i još dva gola gostiju zbog malih ofsajda.

Naime, ovo je druga najubedljivija izgubljena utakmica u ovom veku, tačnije deli mesto sa onim debaklom od Mladosti sa Novog naselja, koja je kasnije doživela relegaciju, a rezultat je bio identičan.

Pre ova dva meča, Partizan je četiri gola razlike poražen od strane Hajduka iz Splita, a to se desilo sada već izuzetno davne 1981. godine, što samo pojačava utisak ovog poraza.

Takođe treba napomenuti, da je celokupni utisak izuzetna nemoć crno-belih, i da u pomenute dve utakmice mogli su barem da ublaže poraz da su realizovali šanse, ali večeras se može reći da su još dobro i prošli usled nekoliko velikih promašaja gostiju.

Bilo kako bilo Partizan ostaje lider našeg prvenstva, a u narednom kolu ih očekuje duel sa Vojvodinom, takođe u Humskoj.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

16
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter