0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

(POLUVREME) TSC IZ PREKIDA NEZAUSTAVLJIV: Crno-beli iz tri šuta, primili isto toliko golova! (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.23 u 19:20

Fudbaleri Partizana i TSC-a sastaju se na stadionu u Humskoj u derbiju 16. kola Mozzartbet Superlige Srbije, rezultat na poluvremenu je 2:0 u korist ekipe iz Bačke Topole.

TSC je silovito otvorio utakmicu, naime Ćirković je postigao gol kakav se odavno nije video na ovim prostorima. Napadač je iz kornera uputio udarac direktno na gol, koji je golman Partizana Jovanović paradom samo ulepšao.

Koliko su gosti iz Topole opasni iz prekida videlo se več u 10. minutu, kada je Nemanja Stojić prošunjao loptu u mrežu Partizana nakod odličnog centaršuta Ivana Milosavljevića.

Prvu ozbiljniju priliku Partizan je imao preko Kristijana Belića u 21. minutu, Kalululu je imao dobar sprint, proigrao Nikoliča, ovaj je vratio za Belića koji je opalio 30-ak metara od gola TSC-a, ali je lopta samo prozujala pored prečke.

Partizan je nastavio da napada, pa je Bibras Natho imao priliku da smanji zaostatak, ali u poslednjim momentima je bio izblokiran od odbrane, kada je golman TSC-a istrčao, pogrešno procenivši situaciju.

TSC je opet iz kornera matirao golmana Jovanović, Milosavljevič je uputio centaršut, Kanute kriminalno reagovao i poslao loptu pravo do bivšeg igrača crno-belih Milana Radina koji povećava prednost ekipe iz Topole na 3:0!

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter