0
Evroliga

FOTO: Screenshot

„SUDIJE NE RAZUMEJU KOŠARKU“: Sve više trenera grmi na arbitre u Evropi, da li je vreme za promenu!? (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 11:41

Da li je opravdano besan!?

Asvel je nakon ogromne drame, produžetaka i nekoliko spornih odluka savladan od strane Bajerna pred svojim navijačima, rezultatom 100:101, a Đanmarko Poceko trener francuskog tima za poraz krivi sudije.

Ne mogu da razumem. Moramo da pustimo igrače da igraju. Ovo me izluđuje”, rekao je Poceko na konferenciji za novinare posle meča i dodao:

„Oni  ne razumeju košarku. Moramo da dozvolimo igračima da idu po pobede, da sami igraju. Dve sekunde do kraja… Ne razumem to. Možda imam drugačiji pogled na sve”.

Moramo da idemo dalje. Izgubio sam milion utakmica u karijeri, neka ova bude million i prva. Samo sam tužan zbog igrača. Bolelo me je kada sam video njihova lica u svlačionici”.

Jedino što ga je činilo srećnim je to što je Asvel prvi put igrao u novootvorenoj LDLC Areni.

Svi su dali sve od sebe. Moji igrači, protivnički igrači takođe. Bio je ovo veliki događaj, prva utakmica ovde. Čudesno, 12.000 ljudi uz nas. Sve je bilo savršeno, nismo odustajali ni u jednom trenutku. Igrali smo košarku, ali i pravili greške”, završio je Poceko.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter